GINOP-4.1.4-19-2020-01915
2019. 04. 28. 21:02:42
Hőszigetelés felsőfokon

Ebben a hónapban a cégünk által forgalmazott hőszigetelő THINSULATE és a 2012-es év elejétől bevezetett VATEX termékeket ajánljuk.

Éveken keresztül a hő és a kémiai tényezők (víz, hő, láng) elleni védelemre fókuszáltak az alapanyag-gyártók, míg a kényelmi szempontok az utolsó helyre kerültetek. Később egyre inkább a figyelem középpontjába kerültek a komfortosság tényezői, pl. a szövet súlya, szerkezete, a szövés módja, a meleg és a hideg elleni védelem.

Hideg időben a szervezetünknek meleg védőruházatra van szüksége. Ideális esetben egy olyanra, amely csekély súlyú és maximális mozgásszabadságot biztosít. Ezt a megoldást reprezentálják a 3M márkájú THINSULATE és VATEX hőszigetelő termékei. A kiváló hőszigetelés mellett optimális meleget és maximális komfortérzetet nyújtanak viselőjének. A ?3M Thinsulate? technológia folyamatos fejlesztésével erős márkanév lett a hőszigetelő anyagok piacán, valamint a munkaruházat gyártás területén. Az új VATEX töltő flíz termékünk mindezen tulajdonságok mellett a mai piaci igényekhez igazodva egy olcsóbb árszinten válik elérhetővé partnereink részére.

Tapasztalja meg Ön is a hőszigetelő THINSULATE és VATEX termékek komfortját!

Megosztás

Ototex - Minden, ami munkaruhaszövet

Belépés

Regisztráció