GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01167
2019. 04. 28. 21:04:20
Gazdag választékkal (mi szem, szájnak...)

Szeretettel köszönti Önöket Magyarország munka-, védőruházati alapanyag piacának meghatározó szereplője, a több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkező Ototex Kft!

Célunk, hogy 2019-ben is olyan szolgáltatást nyújtsunk vevőinknek, amellyel maximálisan kiszolgáljuk aktuális igényeiket. Folyamatosan dolgozunk partnereinkkel új alkalmazások kifejlesztésén, hogy a mai kornak megfelelő, modern, stílusos munkaruhák kerüljenek a hazai piacra.

A minőségi munkaruha alapvető feltétele a korszerű, a kor technikai követelményeinek, az új technológiák kihívásainak tökéletesen megfelelő alapanyag.

A végfelhasználók elsősorban olyan alapanyagokat keresnek, amelyek tökéletesen megfelelnek az adott munkaterület elvárásainak, és emellett jól tükrözik a vállalati arculatot, valamint kiemelkedő minőségüket tartósan megőrzik.

Jelenleg a hagyományos, pamut (Sezam, Habr, Rio, stb.) és pamut-poliészter (D-2053, Noripes, stb.) összetételű munkaruházati alapanyagok iránti kereslet dominál. Egyre inkább előtérbe kerülnek azonban a speciális munkaterületekre szánt alapanyagok iránti igények is. A következő hónapokban egy-egy speciális munkaterületre kínálunk Önöknek alternatívákat széles választékunkból.

Sikerekben, és eredményekben gazdag Új Esztendőt kívánunk!

Megosztás

Ototex - Minden, ami munkaruhaszövet

Belépés

Regisztráció